GENT , Hubert Frère-Orbanlaan 495

Ruim 3 slaapkamer duplexappartement aan het Zuid met autoplaats

Bekijk 3D-tour

Plan een bezoek contacteer ons

€ 595 000

Referentie
63926
Type
Appartement

Ontdek dit duplexappartement op de 7de verdieping met weidse vergezichten die zorgen voor een unieke woonervaring. Dit appartement is gelegen op een toplocatie waarbij het historisch centrum van Gent stapvoets te bereiken is en verschillende bus- en tramhaltes en de toegangswegen van Gent binnen handbereik zijn. Het appartement beschikt over een riante leefruimte van 56m² met hedendaagse open keuken gerenoveerd in 2012. De keuken beschikt over een vaatwasmachine, oven, microgolfoven, dubbele spoelbak, ijskast, diepvries en een inductiekookplaat.
Via de woonkamer heeft u toegang tot het oost georiënteerde terras.  Bij de woonkamer werd een ruimte gecreëerd die perfect kan fungeren als home-office of hobby kamer door de aanwezige ingemaakte kasten. Op de gelijkvloerse verdieping van dit appartement bevindt zich nog een gastentoilet en een handige berging met aansluiting voor wasmachine.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met elk aansluitend een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van  12m², 13,5m², 18,5m² exclusief de badkamers.

  • Slaapkamer 1 (13,5m²) en badkamer uitgerust met douche en enkele wastafel.
  • Slaapkamer 2 (18,5m²) en badkamer uitgerust met bad, dubbele wastafel en toilet.
  • Slaapkamer 3 (12m²) en badkamer uitgerust met douche en enkele wastafel.

Het appartement wordt verkocht inclusief ondergrondse auto staanplaats en privatieve kelderberging. In de residentie is een fietsenstalling aanwezig. De  bewoonbare netto oppervlakte van 185 m² en een EPC B-label  zorgen nog voor extra troeven. Benieuwd naar een kijkje binnenin? Bekijk dan zeker onze virtuele toer op www.defooz.com. Heb je verdere vragen of is er interesse in een bezichtiging, neem dan contact op met Valentine op het nummer 09/225.00.78.


Eigenschappen

Bewoonbare opp.
185 m²
Grond opp.
734 m²
Woonkamer
56 m²
Beschikbaarheid
Bij de akte
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Verwarming
Centraal op stookolie
Parkeerplaatsen
1
Bouwjaar
1959
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Appartement
Bebouwing
Gesloten
Verdieping
7
EPC waarde
184 kWh/m²
Lift aanwezig
Ja
Kelder
Ja
Gebouwscore
A
Perceelscore
A

Gelijkvloers

  Oppervlakte
Living 56 m²
Bureau 8 m²
Keuken 14 m²
Washok 6 m²
Terras 12 m²
Slaapkamer 1 13 m²
Slaapkamer 2 18 m²
Slaapkamer 3 12 m²

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.