WONDELGEM , Evergemsesteenweg 193 0301

Recent appartement (2008) met 1 slpk en terras

Plan een bezoek contacteer ons

€ 235 000

Referentie
63927
Type
Appartement

Instapklaar, charmant appartement met mooi westelijk georiënteerd terras. We treffen dit appartement op de derde verdieping van deze kleinschalige residentie.
De keuken en leefruimte zijn in een open geheel met elkaar verbonden, waarbij de keuken is uitgerust met alle hedendaags toestellen (kookplaat, oven, vaatwas, koelkast,...). Een praktische berging voorziet in een aansluiting voor wasmachine en droogkast.Het achterliggend uitzicht is weids en van op het terras is het aangenaam genieten. De badkamer is praktisch ingericht met een wastafel en ruime inloopdouche. Er is een afzonderlijk toilet aanwezig. Achterliggend vinden we de slaapkamer (16m²).
Het appartement is modern, mooi afgewerkt en energetisch zeer gunstig (Label A). De nutsvoorzieningen (EGW) verlopen individueel. Het appartement is op heden verhuurd aan € 745 per maand.  Interessante opportuniteit voor investeerders!

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
70 m²
Grond opp.
243 m²
Woonkamer
20 m²
Beschikbaarheid
Huurovereenkomst te respecteren
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal gas (teller)
Bouwjaar
2008
Elektr. keuring
Ja, conform AREI
Type
Appartement
Bebouwing
Halfopen
Verdieping
3
Huurlasten / maand
100
EPC waarde
76 kWh/m²
Lift aanwezig
Ja
Gebouwscore
B
Perceelscore
B

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.