GENT , Keizer Karelstraat 204 001

Imposant appartement met authentieke elementen - IN OPTIE

Plan een bezoek contacteer ons

€ 248 000

Referentie
63850
Type
Appartement

IN OPTIE. Dit knap gelijkvloers appartement bevindt zich in een gerenoveerde herenwoning, in het centrum van Gent, op wandelafstand van het Sint-Jacobs, Vlasmarkt en Zuid.
De lichtrijke leefruimte bevat unieke elementen zoals marmeren schouw/sierhaard, originele plankenvloeren, prachtig plafond met lijsten en geschilderde tekeningen. Het plafond heeft een hoogte van circa 3m80. De leefruimte verleent u toegang tot de achterliggende slaapkamer met geïntegreerde doucheruimte en wastafel. De keuken is uitgerust met alle hedendaagse toestellen. Het appartement beschikt over een koer en is op heden verhuurd aan € 765. Dit appartement biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar comfort en betaalbaarheid. Voornoemde prijs is een vraagprijs (excl. kosten basisakte). Contacteer de Fooz vastgoed voor een bezoek op 09/225.00.78.
Renovatieplicht: nee

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
78 m²
Grond opp.
206 m²
Bebouwde opp.
200 m²
Woonkamer
47 m²
Beschikbaarheid
Huurovereenkomst te respecteren
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal gas (teller)
Bouwjaar
1920
Elektr. keuring
Ja, conform AREI
Type
Appartement
Bebouwing
Gesloten
EPC waarde
242 kWh/m²
Kelder
Ja
Gebouwscore
B
Perceelscore
B

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.