Denkt u eraan om uw eigendom te verhuren?

Dan staan wij u graag bij in uw verhuurverhaal voor zowel huizen, appartementen, garages & autostaanplaatsen, handelspanden, …

Verhuren, het is een complex gegeven. Verschillende aspecten spelen een grote rol bij het vinden van een goede huurder. Als vastgoedmakelaar helpen we u bij de zoektocht naar de perfecte ‘match’. U kan vertrouwen op onze ervaring en deskundig advies bij het volledig huurproces, van A tot Z. Zowel voor handelshuur als woninghuur staan wij te uwer beschikking. Onze sterkste waarden? Uitvoerige analyse van de huurprijs, groot klanten bestand met potentiële huurders, een grondige screening van de kandidaten, een sluitende huurovereenkomst, een tegenstelbare plaatsbeschrijving….

Het volledige proces gebeurt in samenspraak met u als eigenaar met open communicatie als basis.

Uiteraard blijven wij ook tijdens de volledige huurtermijn te uwer beschikking met de nodige raad en daad. U kan nadien blijven rekenen op onze tips en tricks.

Wenst u meer informatie
of zijn er verdere vragen?

Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Maak een afspraak

Reviews

Verhuurde panden

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.