Uw onroerend goed verkopen?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw huis, appartement, kantoor, handelsruimte, uitzonderlijk vastgoed, … in en rond Gent? Wij luisteren graag!

Bij het verkopen van een pand gaat u niet over één nacht ijs. Daarom is het belangrijk om u te laten bijstaan met raad en daad. Daarvoor bent u bij vastgoedkantoor de Fooz aan het goede adres! U kan rekenen op meer dan honderd jaar expertise, letterlijk een eeuwigheid.

Het team de Fooz heeft kennis van verschillende takken binnen de vastgoedsector. Wat u ook zoekt, wij staan steeds klaar om u professioneel verder te helpen en de beste ondersteuning te bieden. Naast uw vertrouwde contactpersoon, kunt u rekenen op het volledige team van gedreven vastgoedmakelaars binnen het kantoor. Wij stellen onze volledige kennis en ervaring te uwer beschikking, waarbij u kan vertrouwen op ons uitgebreid klantenbestand, professionele foto’s, periodieke rapportering, grote marktkennis  … Telkens volledig afgestemd op uw wensen.

Wenst u meer informatie
of zijn er verdere vragen

Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Maak een afspraak

Reviews

Verkochte panden

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.