Uw onroerend goed verkopen?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw huis, appartement, kantoor, handelsruimte, uitzonderlijk vastgoed, … in en rond Gent? Wij luisteren graag!

Bij het verkopen van een pand ga je niet over één nacht ijs. Daarom is het belangrijk om je te laten bijstaan met raad en daad. Voor die opdracht ben je bij vastgoedkantoor de Fooz aan het goede adres! Je kunt rekenen op meer dan honderd jaar expertise, letterlijk een eeuwigheid.

Het team de Fooz heeft kennis van verschillende takken binnen de vastgoedsector. Wat je ook zoekt, wij staan steeds klaar om jou professioneel verder te helpen en de beste ondersteuning te bieden. Naast je vaste contactpersoon, kun je vertrouwen op het volledige team van gedreven vastgoedmakelaars binnen het kantoor. Wij stellen onze volledige kennis en ervaring ter beschikking, waarbij je kan rekenen op ons uitgebreid klantenbestand, professionele foto’s, periodieke rapportering, grote marktkennis  … Telkens volledig afgestemd op jouw wensen.

De voordelen van je huis verkopen met vastgoedkantoor de Fooz:

  • meer dan 130 jaar expertise in huis
  • brede en diepgaande kennis van de vastgoedsector
  • uitgebreide promotiemogelijkheden dankzij ons extensief netwerk
  • projectmatige aanpak met een concreet stappenplan
  • professionele begeleiding en ontzorging van start tot finish

Succesvol je vastgoed verkopen doe je met de Fooz. Bekijk het stappenplan.

Wenst u meer informatie
of zijn er verdere vragen?

Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Maak een afspraak

Reviews

Verkochte panden

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.