SINT-AMANDSBERG , Beeldhouwersstraat 46

Stadswoning in gegeerde buurt

Plan een bezoek contacteer ons

€ 439 000

Referentie
63901
Type
Villa/Woning/Hoeve

In hartje Sint-Amandsberg vinden we deze karaktervolle stadswoning terug uit de jaren ‘30, gelegen in een residentiële en leuke omgeving.

De leefruimte leidt via een lichtrijke patio richting de keuken. Opvallend is de brede raampartij, dewelke langs twee zijden open kan schuiven, met aansluitend een ruime zuidwest gerichte koer.  De keuken zelf is basic uitgerust, maar biedt een mooi potentieel.
Op de eerste en tweede verdieping treffen we telkens 2 slaapkamers, wat het totaal op 4 slaapkamers brengt. De twee master bedrooms hebben een oppervlakte van beide 20m².
De badkamer is gesitueerd op de eerste verdieping en is voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Op dit verdiep is er nog een tweede buitenruimte, als zonnig terras, met buitendraaitrap naar de koer op het gelijkvloers.  De bijkomende troeven zijn de karaktervolle elementen zoals hoge plafonds, houten plankenvoeren, sierlijke trap, alsook de recent geplaatste hoogrendementsketel en conforme installatie elektriciteit.  Deze woning wordt misschien wel jouw ideale gezinswoning, op een boogscheut van het centrum van Gent en in de nabijheid van diversie voorzieningen en station Gent-Dampoort.Bezoekdag op zaterdag 20 april en maandag 6 mei, na telefonische afspraak met de Fooz Vastgoed op 09/225.00.78.

Renovatieplicht: nee

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
170 m²
Grond opp.
90 m²
Bebouwde opp.
75 m²
Woonkamer
27 m²
Beschikbaarheid
Bij de akte
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal gas (teller)
Bouwjaar
1930
Elektr. keuring
Ja, conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Gesloten
Verdieping
3
EPC waarde
229 kWh/m²
Kelder
Ja
Gebouwscore
A
Perceelscore
A

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.