MELLE , Kerkstraat 15 001

Handelsruimte met een opp van 108 m² op centrale ligging in Melle

Plan een bezoek contacteer ons

€ 265 000

Referentie
63753
Type
Handelspand

Droomt u van een handelspand in het stadscentrum van Melle? Dan is dit uw kans! De zaak heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 108 m² en werd uitgebaat als een kapperszaak met bijhorend café. 
Het pand beschikt over volgende elementen: de centrale ruimte, een privatief toilet met wastafel, een afzonderlijke bergingsuimte met aansluiting van water. De bergingsruimte is afgescheiden door een simpele gyprocwand.
De zaak kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden: vrij beroep, winkel, kantoor..... Verder is er een EPC label B aanwezig en wordt er verwarmd op elektriciteit. Op 50 meter van deze zaak is een openbare parking voor de kerk welke zorgt voor dicht bijzijnde parkeergelegenheid voor uw cliënteel. Tevens is er de mogelijkheid tot het aankopen van 2 staanplaatsen achteraan het gebouw. De wekelijkse markt op vrijdag is een echte publiekstrekker. Met de markt letterlijk voor de deur, heeft dit pand dan ook een unieke ligging. Voor verdere vragen of een bezichtiging kan u terecht via valentine@defooz.com of op het nummer 0492/24.22.08..

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
108 m²
Grond opp.
1083 m²
Beschikbaarheid
Bij de akte
Verwarming
Centraal elektrisch / accumulatie
Bouwjaar
1997
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Handelspand
Bebouwing
Gesloten
EPC waarde
B
Gebouwscore
B
Perceelscore
B

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.