Technologie als nieuwste service

Technologie als nieuwste service

U kent het wel, een interessant woonst verschijnt op uw beeldscherm maar u heeft weinig tijd en de bijhorende foto’s geven u geen duidelijk beeld van de totale indeling. Gaat u voor een afspraak, dan dient u vermoedelijk nog last-minute een babysit te contacteren, uw werkgever toestemming te vragen, een regeling te treffen met uw wederhelft,…

Achteraf bent u misschien niet helemaal overtuigd van hetgeen u gezien heeft en vraagt u zich af of het allemaal niet eenvoudiger kan?

Jawel dat kan, dankzij onze 3D camera kunnen wij u hierin tegemoet komen. Het systeem laat toe een video te genereren waardoor u de verschillende ruimtes van uw droomwoning in 360° kan bekijken terwijl u zich van de ene kamer naar de andere begeeft. De 3D render geeft u bovendien een duidelijk beeld van de doorsnede van het gebouw.

Deze tool biedt u als koper/huurder de nodige surplus, maar ook als eigenaar haalt u hier veel voordeel uit. Bezoeken kunnen zeer gericht ingepland worden gezien kandidaten dankzij deze 3D tour reeds de nodige inzichten verworven hebben. Bovendien kan de uiteenzetting van de indeling een twijfelde partij toch overtuigen van het potentieel van uw woonst. Een voorspoedige verkoop/verhuur is bijgevolg verzekerd.

Ontdek gauw de troeven van onze nieuwste service bij onze panden met een VR-tour label!

Gerelateerde artikels

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.