Uw woning verkopen doet u niet zomaar van de ene op de andere dag. Daar gaat een hele voorbereiding aan vooraf. Laat u daarom begeleiden door immokantoor de Fooz. Dankzij onze unieke expertise kunnen wij uw woning of appartement verkopen voor de best mogelijke prijs.

Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis of appartement.

Maak een afspraak

Waarom de Fooz

TEAM VAN VAKSPECIALISTEN

Professionaliteit is bij de Fooz geen loos begrip. Al onze makelaars zijn dan ook BIV-erkend. Met onze marktkennis zijn we perfect in staat om een realistische prijs voor uw pand te bepalen, zodat we uw woning zo vlot mogelijk kunnen verkopen.

ENORM UITGEBREID KLANTENBESTAND

Al sinds 1888 is de Fooz een gevestigde naam op de Gentse vastgoedmarkt. Het zal u dan ook niet verbazen dat we doorheen de jaren een zeer aantrekkelijk klantenbestand hebben opgebouwd met mogelijke kopers. Geschikte kandidaten gaan we dan ook spontaan contacteren.

ACTIEVE OPVOLGING

Onze makelaars zijn 7 op 7 beschikbaar om de verkoop van uw pand op te volgen. We zijn voortdurend in de weer met het zoeken naar geschikte kopers en de duizenden maandelijkse bezoekers op onze website zorgen voor de nodige visibiliteit voor uw pand.

GEEN PAPIERWERK

Als verkoper bent u wettelijk verplicht om bepaalde informatie aan uw kandidaat-kopers voor te leggen. Daarnaast moet u ook een aantal attesten kunnen voorleggen. Wij brengen dit allemaal in orde voor u, zodat u zich niet hoeft bezig te houden met de administratie.

AANTREKKELIJKE FOTO'S

Foto’s spelen uiteraard een belangrijke rol bij de verkoop van uw huis. Als uw foto’s niet aantrekkelijk zijn, zal de interesse voor uw huis meer dan waarschijnlijk uitblijven. Het is dan ook van essentieel belang om zowel van de binnenkant als de buitenkant de juiste foto’s te nemen.

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.