LEDEBERG , Brusselsesteenweg 41-45

Ruime te moderniseren stadswoning met 6 slpk & tuin

Plan een bezoek contacteer ons

€ 485 000

Referentie
63067
Type
Villa/Woning/Hoeve

. Deze stadswoning is gelegen te Ledeberg, langsheen de Brusselsesteenweg, op een boogscheut van het stadscentrum. Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal, leefruimte en eetplaats + keuken. In het recente verleden deed een deel van het gelijkvloers dienst als praktijkruimte, hierdoor bestaat een opportuniteit voor een vrij beroep of zelfstandigen. De aanwezigheid van een tuin is hier een absolute troef! De eerste verdieping beschikt over 2 slaapkamers, badkamer en extra kamer dewelke kan fungeren als bureau of dressing. De tweede verdieping kent een identieke indeling. De authentieke vaste trap leidt ons verder naar het mooie volume op de derde verdieping. Deze verdieping kan perfect ingericht worden tot 2 extra slaapkamers. Onder de bestaande vloerbedekkingen vinden we mooie autentieke plankenvloeren terug.
Dit solide gebouw beschikt over een gunstige EPC-score, dit door de aanwezigheid van dubbele beglazing, dakisolatie en de recente vernieuwing van de gas verwarmingsinstallatie. Verdere aanpassing naar de hedendaagse woon- en comfortnoden is echter wel aangewezen. Het gebouw beschikt tevens over een kelder & garage. Vlotte bereikbaarheid en in de nabijheid van openbaar vervoer (tram, bus), diverse winkels, keizerspark,...
Interesse in dit vastgoed? Contacteer ons via 09/225.00.78 of via m.dekeyzer@defooz.com

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
320 m²
Grond opp.
159 m²
Bebouwde opp.
95 m²
Woonkamer
36 m²
Beschikbaarheid
Bij de akte
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2
Verwarming
Centraal gas (teller)
Parkeerplaatsen
1
Bouwjaar
1920
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Gesloten
EPC waarde
262 kWh/m²
Kelder
Ja
Zolder
Ja

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.