RONSE , Wijnstraat 10

Prachtige authentieke herenwoning in Ronse

Bekijk 3D-tour

contacteer ons

€ 575 000

Referentie
61895
Type
Villa/Woning/Hoeve

Deze herenwoning met Art-nouveau-getinte voorgevel is gesitueerd in het centrum van Ronse. Deze werd gebouwd in 1911 door de familie Delhaye, fungeerde later als dokerswoning en -praktijk en sinds 1968 in bezit van de congregatie van de Zusters van Barmhartigheid.
Er zijn tal van oorspronkelijke en authentieke elementen aanwezig zoals de centrale gang met mozaiëkvloer, parketvloeren, fraaie deuren met glas-in-lood, prachtig beschilderde plafonds en marmeren schouwen. Door de bijna 800m² vloeroppervlakte, bezit deze eigendom veel potentieel, doch aan te passen naar de hedendaagse woonnormen. De woning beschikt over minstens 10 slaapkamers, een zeer ruim salon/eetkamer en is volledig onderkelderd. Op de zonnige binnentuin en -koer is het aangenaam vertoeven. Achteraan is er tevens nog een koetshuis/garage aanwezig. Bekijk onze 3D-tour reeds op www.defooz.com!
 

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
790 m²
Grond opp.
1050 m²
Bebouwde opp.
450 m²
Woonkamer
52 m²
Beschikbaarheid
Bij de akte
Aantal slaapkamers
11
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal gas (teller)
Parkeerplaatsen
3
Bouwjaar
1911
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Gesloten
Verdieping
3
EPC waarde
573 kWh/m²
Kelder
Ja
Zolder
Ja

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.