WAASMUNSTER , Lentelaan 4

Karaktervolle villa met kantoor te Waasmunster

Bekijk 3D-tour

contacteer ons

€ 645 000

Referentie
61805
Type
Villa/Woning/Hoeve

Deze uitzonderlijke  villa, ontworpen naar voorbeeld van de authentieke Kempense langgevelhoeve van weleer en met het typische overweldigende rietendak, is centraal gelegen in een residentieel woonpark en verkaveling midden de bossen van het groene Waasmunster en op een boogscheut van de E-17. Onder één dak verenigt dit pand een ééngezinswoning en een ruim beroepsgedeelte met bureel- en/of kantoorruimte. Wonen en werken dus op eenzelfde adres ligt voor de hand! Zowel het privé-gedeelte als de praktijk- en beroepsruimte hebben hun eigen inkom en zijn conceptueel duidelijk gescheiden in deze mooie  grote woning. Deze villa is uiteraard ook perfect voor het uitbaten van een B&B mits het bekomen van de nodige toelatingen.
De inkom van het privé-gedeelte (en gastentoilet) is betegeld met onregelmatige blauwe hardsteen en geeft toegang tot de grote en lichtrijke leefruimte en eetkamer.De grote rustieke open haard en het plafond in een bleke houten balkstructuur stralen ‘ grandeur’ uit.De praktische en volledig ingerichte keuken met bijkeuken/berging ligt in het verlengde van de  eetkamer. Vanuit de keuken kan je via een sas naar het zuidgerichte zonneterras en de aangelegde tuin met grote graspartij.Absolute privacy is verzekerd door hoogstammige bomen en de meerjarige groenbeplantingen.Op de tweede verdieping zijn er vier ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer met dubbele lavabo, ligbad, toilet en bidet, een apart toilet en douchecel.De zolderruimte is nu tijdelijk ingericht als hobbyruimte. Het beroepsgedeelte is verdeeld over de drie niveaus aan de linkerzijde van de woning en volledig separaat van het privé-gedeelte : er is de inkom met gastentoilet en ontvangstruimte op het gelijkvloers, een riante bureelruimte of praktijkruimte op de eerste verdieping en een stockage-ruimte onder dak op de tweede verdieping. Alle ruimtes zijn vrij in te delen naar eigen comfort- en functionaliteits-eisen. De aangelegde voortuin met grote oprit en parking in grijze kiezelsteen geeft plaats voor minstens vier personenwagens. In de woning zelf is er nog een dubbele garage met twee poorten.Deze authentieke woning heeft geen vergelijk en is UNIEK in Vlaanderen, het is de eye-catcher in Waasmunster, met een tijdloze vlaamse 19-eeuwse architectuur, die alle kortstondige bouwstijlen overstijgt. Voor de ‘believers’ zeker een bezoek waard! Bekijk reeds onze virtuele rondleiding op www.defooz.com. 

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
411.38 m²
Grond opp.
1792 m²
Bebouwde opp.
249.51 m²
Woonkamer
62.18 m²
Aantal badkamers
2
Verwarming
Centraal op stookolie
Bouwjaar
1986
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Open
EPC waarde
213 kWh/m²
Kelder
Ja
Zolder
Ja

Gelijkvloers

  Oppervlakte
Inkomhal 8 m²
Living 46 m²
Eetkamer 16 m²
Keuken 22 m²
Berging 6 m²
Inkomhal 9 m²
WC 4 m²
Bureau 26 m²
Bureau 52 m²
WC 2 m²
Garage 39 m²

1e Verdieping

  Oppervlakte
Slaapkamer 18 m²
Slaapkamer 12 m²
Slaapkamer 11 m²
Slaapkamer 11 m²
Badkamer 9 m²
Nachthall 21 m²
Bureau 44 m²
Bureau 15 m²
Nachthall 16 m²
Douchekamer 2 m²
WC 2 m²

999e Verdieping

  Oppervlakte
Bergingszolder 59 m²

-1e Verdieping

  Oppervlakte
Kelder 5 m²

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.