GENT , Groene Ooie 7

Karaktervolle authentieke steegwoning in hartje van Gent!

contacteer ons

€ 195 000

Referentie
61809
Type
Villa/Woning/Hoeve

VERKOCHT - compromis in opmaak. Deze aangename en charmante woning bevindt aan het Sint-Annaplein, gelegen in een doodlopende steeg en uitkijkend op de imposante Sint-Annakerk. Het gelijkvloers is op heden ingedeeld in 2 ruimtes, zijnde eetplaats en leefruimte.
Achterliggend bevind zich de keuken (te renoveren), alsook koer. De eerste verdieping beschikt over een slaapkamer en badkamer met toilet, douche en wastafel.  De tweede verdieping beschikt over een tweede slaapkamer + dressing/bureau. Gezien de gunstige ligging, beschikt deze woning over een groot potentieel en ideaal voor starters of studerende kinderen. Geniet tevens als u nog geen eigendom heeft van een vrijstelling registratierechten op de eerste schijf van € 80.000. Momenteel verhuurd aan € 560 per maand, vrij op 1 september 2020. Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek!

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
80 m²
Grond opp.
31 m²
Bebouwde opp.
28 m²
Woonkamer
12 m²
Beschikbaarheid
01/09/2020
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal gas (teller)
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Gesloten
Verdieping
2
EPC waarde
377 kWh/m²

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.