GAVERE , Haagstraat 57

Woning met paardenstallen (10 boxen), schuren en weides met opp van 2.03 ha.

Plan een bezoek contacteer ons

€ 2 500

Referentie
63296
Type
Villa/Woning/Hoeve

Gerenoveerde woning met zonnepanelen en paarden stallen, allen geïndividualiseerd (10 boxen). Bijhorend verschillende schuren, tuin en weides met een totale oppervlakte van 2.03 ha gelegen te Gavere.
Indeling van de gebouwen:
Woning (98 m²):De  woning wordt betreden via de ruime inkomhal met toilet. De leefruimte met geïnstalleerde open keuken heeft zowel zicht op de binnenplaats als op de weiden. De keuken is voorzien van een koelkast, wasbak en inductie kookplaat. De slaapkamer bevindt zich tevens op de gelijkvloerse verdieping. Aansluitend vinden we de badkamer met inloop douche, hangtoilet en wastafel. In de bergruimte is er een aansluiting tot wasmachine en een uitgietbak op regenwater voorzien.
Paarden stallen (275 m²):
U heeft het genot van 10 individuele paardenstallen. Deze zijn voorzien van waterleiding met drinkbakken en warmte systeem voor de winter. Zowel binnen als buiten is er verlichting aanwezig. Langs beide kanten zijn er grote poorten. De ene leidt naar de aangrenzende weide, de andere naar de binnenkoer, hooischuur en mestput.
Hooischuur:Er wordt een schuur ter beschikking gesteld voor het stapelen van hooi en stro.
Opberg schuren (totale oppervlakte +/- 300 m²): Verschillende schuren zijn aanwezig als opslagplaats. Zowel aan de woning als naast de paarden stallen. Deze schuren mogen enkel gebruikt worden voor de opslag van materiaal en voeding in functie van rijpaarden.
Weide (2.03 ha):De weide is voorzien van 2 grote schuilhokken, 2 hooiruiven, drinkbakken en houten afsluiting met schrikdraad. De pacht wetgeving is niet van toepassing op de huurovereenkomst.

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
98 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal op aardgas
Elektr. keuring
Nog niet aangevraagd
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Open
EPC waarde
270 kWh/m²

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.