HEUSDEN , Haagstraat 13A

Ter beschikkingstelling kantoor/woning Heusden (ideaal voor expats)

Bekijk 3D-tour

contacteer ons

€ 1 350

Referentie
60937
Type
Villa/Woning/Hoeve

TERBESCHIKKINGSTELLING - Bemeubeld  kantoor met woonfunctie, ideaal voor expats of korte duur.
Dit rustig gelegen kantoor met woonfaciliteiten op minder dan 10km van Gent, is volledig bemeubeld en ideaal voor expats of korte ter beschikking . Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal met apart toilet. Verder vindt u de gezellige woonkamer dewelke overgaat in de volledig geïnstalleerde keuken met berging. De keuken en leefruimte verleent toegang tot het zonnig terras. Op de eerste verdieping zijn er drie kantoorruimtes waarvan twee kunnen omgevormd worden tot 2 slaapkamers. De ruime ingemaakte kasten zijn voor beide doeleinden geschikt. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.
De prijszetting van de ter beschikkingstelling omvat een volledig gemeubelde woning met huisraad, wasmachine, droogkast etc.,  inclusief de wekelijkse opkuis en de verzekering. Prijzen zijn excl btw 21%.100% fiscaal aftrekbaar! Domicilie vestigen is niet mogelijk.

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
165 m²
Grond opp.
10890 m²
Bebouwde opp.
400 m²
Woonkamer
32 m²
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal op stookolie
Parkeerplaatsen
2
Bouwjaar
2017
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Open
Huurlasten / maand
125
Huurlasten detail
Centrale verwarming, water, elektriciteit, internet, tv, etc… Indien 2 personen: 150 euro/maand
EPC waarde
0 kWh/m²

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.